Z jistého úhlu... zdá se to uvolňující osvobozující, z jinčího bych řekla... s povzdechem a mihotavými myšlenkami... teprve uvědomění, co se stalo, srovnání, že k temu došlo a proč, muselo? bo nemuselo?, a ještě jiný úheů, dle závěru dal by se pojat vtipně.. vesele.
10.08.2011 18:37:00 | NikitaNikaT.