Slnečné lúče
hladia tvoju tvár
a ja sa len spokojne usmievam
Viem
že už som dávno "za vodou"
a všetko navôkol
kvitne pohodou
…
Azúrovo modré more
JA a TY
Tento ostrov
je pre nás stvorený
Tu kľudne
aj otrčím kopytá
a nech sa ma nikto
nič nepýta
…
Jemný piesok
divoký vodopád
dnes je noc
no ja nemusím spať
pod palmou ležím
hľadím do neba
na hviezdy
na mesiac
na teba
…
Konečne sa nám splnil
krásny sen
Až sme našli
tú vysnívanú zem
Kde všetko navôkol
v pokoji dozrieva
a ľudská duša
sa velkolepo usmieva
…