Jenom jako
Anotace: ... prosím o komentáře...
V objetí
ale jen jako
jen v pavučině chycená
jen večným sněním
zdrcená
Polibky
ale jen jako
na studené dlažbě ležím
v krvi a stínech
květy sakur sněží
rolnička cinká
kdesi za obzorem
proč tak krásně mluvíš?
proč máš všechno co chci?
proč mi to chceš dát?
když oba víme,
že si to vzít nemůžu...
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Baskerwille, Juan Francesco de Faro, Désolé
Komentáře (1)
Komentujících (1)