Anotace: Zvládla jsem ji, ale teď se z toho musím "vypsat".
okorko tohle si nedovolim ani komentovat,četl sem to dvakrát....a dovolím si tvrdit,že si umělkyně.
10.08.2011 21:34:00 | ECHO PARAZIT
Já jsem si myslela, že to nikoho nemůže ani oslovit, tuto "báseň" jsem napsala jen proto, abych se dostala z depresí, které ve mně tato kniha zanechala. Protože je to opravdu, opravdu silná kniha.
Jsem ráda, že na někoho zapůsobila...
Jsem ráda, když se nade mnou někdo pozastaví...
Jsem ráda, že jsem zase po dlouhé době něco napsala... :-)
10.08.2011 17:53:00 | Zelená okurka
Pro mě hodně působivé a myslím, že dá se převést do života jako takového každého z nás... dobře zformulované řádky, které nutí člověka k zapřemýšlení a tak opět vzpomněla jsem aosobu, které by totok náramně sedlo, jenom s tím umět naložit, ale v dobrém slova smyslu, tak, aby už byl nastolen klid zbraní... ST!*** díky za skvělé počtení.
10.08.2011 17:47:00 | NikitaNikaT.