athény
Anotace: v athénách. athény. athény.
běžím athénami
teplem
nashromáždilo se.
roky moudrosti
vyzařují z mramoru -
mramor je fajn.
parakalo, parakalo
kupte si smradlavou rybu
mlask
kouzelný smrad
kouzelní staří řekové
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)