Púť
Opäť stojím na brehu fantázií
a očakávam brieždenie
a v bouři
rozpoutaných pocitů
hľadám miesto
kde sa môžem dôstojne ukryť
hledám místo
kde smutek steče mezi prsty
a kde sa nik nepýta
čo sa vlastne stalo?
…
Modlím se
abych brzo byla na konci své cesty
a viem, že niet toho
čo vyvedie ma z kurzu
a až se dostanu na rozcestí
rozhodnem sa pre ďalšiu púť
...
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)