Tea pack..
Fosilní obličej s tmavými brýlemi
neboduje
nikde ve vesmíru, s detto fosiliemi
vjemů průjem
nezažil jsem, kterak na Zemi kulaté
do sytosti
jak libo, v spotech a klipech jsou upjaté
k morku kostí
s absencí mimiky obličeje lidí
- všichni psycho
tea pack jsem jiný, rybízek se nestydí
květák s pýchou
hořící mozkovny s hubou kolem hlavy
nechat zmizet
v hlubině vesmíru, zazpívat - c´est la vie
neuklízet
za sebou, rozhodit koutky své na všechny
hvězdy nebes
zrovna teď mít věci chci, k smíchu nádechmi
básně přednes
přerušit, na kutě ulehnout do záře
reliktních snů
smát se, ať padají zpět třeba trakaře..
..aniž se hnu
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, labuť, CULIKATÁ, James Libustka, Juan Francesco de Faro, Květka Š., la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)