Hledání uplatnění?
Tak se hlásím!
Tady jsem!
O mne nestojíte, áále no táák!
Bonmóóót s láskou tasím!
Jsem vašim snem!
Když počkáte - vytřu vám zrak!
Safra, vy nemáte zájem?
O pracanta bez iluzí?
Makat budu do úmoru za misku mléka!
Semnou by byla práce teprv rájem!
Však zas vyšplouchnou mne ti druzí,
a já se tu táhnu - taka štreka!
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Petbab
Komentáře (0)