až umřu

až umřu

Anotace: vím, co se stane. zdál se mi o tom sen a já to vím. když si to přečtete, nebudete vědět, co se stane, až umřete. budete vědět, co se stane se mnou až umřu. s vámi se stane co budete chtít. já to vím.

až umřu
zůstanu stát
a budu ležet
budu se smát
pod vlakem
páni, jsem mrtvá!

zůstanu stát
a budu ležet
pod vlakem
přejetá -
na dva kusy.
tupá bolest v břichu
příjemná, naplňující
jsem mrtvá.

svět se se mnou zastavil.
nespěchá
je přátelský

vstávám
jsem mrtvá
je to sranda.

svět nespěchá
zastavuje se
pohupuje se
sem a tam
umírám/žiju/umírám/žiju

svět se zastavil a čeká
mám si ho prý jít prohlédnout.
podívám se...

za chvíli budu moct amélii říct
kolik párů právě dosáhlo orgasmu?

-
-
-

a pak?
co budu chtít!

-
Autor nedám si. díky, 11.08.2011
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Stoneman, To je ONA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel