Konec na druhou
Přišel k ní
Ona jej vroucně objala,jako minule
Místo aby pokračoval ve vítání
Ani se nepohnul-stál strnule
A smrtící rána vyšla z jeho úst
Již nemiluji tě-tak mě pusť
Ruce spadly , visí podél těla
Její mysl zhasla ,vypla se celá
Vzduchoprázdno ovládlo mozek
Nechápe tu větu,zněla tak chladně a stroze
Jde k oknu,ať nevidí její slzy
Nejdou však zastavit a to jí mrzí
Včera se s ní miloval
Dnes už jí nechce
Studený vzduch na ni z venku dýchá
Probouzí mysl-něco jí říká
Přitahuje jí trávník o čtyři patra níže
Skáče dolů přesto - ví,že...
Poslední její myšlenka "nestojí mi přece za to"
Ale... Je pozdě !
Tupá bolestná rána
Zoufalé tělo, tráva, bláto
A jemně prší...
Tohle nechtěla,ale - má to
Byla dole dřív než on
On nevidí z druhé strany domu, ten děsivý shon
Volání o pomoc,vyděšené lidi
Zemřela...
Její duše nad jejím tělem
tichounce se vznáší
Vidí i jeho
On k autu si kráčí s úlevou
Je rád,jak to hezky zvládnul
Usmívá se-má to za sebou...
Přečteno 444x
Tipy 50
Poslední tipující: Azure angel, Špáďa, WAYWARD, ZILA78, střelkyně1, ECHO PARAZIT, bobyna, Kars, Actafool, James Libustka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)