Neřekl nic
Připadal si jako blbec
že nemá co říci světu
tak tiše mlčel
neřekl ani větu
Viděl co nechtěl
občas i více
mlčel
a připadal si jako blb
jako zhaslá svíce
Mlčel i v hrobě
pod vrstvou hlíny
celý život asi doufal
že život
bude jiný
Přečteno 380x
Tipy 16
Poslední tipující: Beepat, C.alwen, hašlerka, CULIKATÁ, E.T.Jane, hanele m., efeeez
Komentáře (2)
Komentujících (2)