Ticho nemocničních čekáren ...
...........
...........
V čekárnách u lékařů potkávám
Stálé stejné lidi a jejich bolest
Pak příjdu domů a zapnu počítač
A ponořím se do modrého moře
Abych se z toho nezbláznil
Co jsem v nemocnici viděl ...
Dlouho jsem v ní ležel
Po dost těžké operaci
A mé oči byly jenom pro pláč
Vždyť malá děvčátka dvanáct let
V bolestech umírají
A samí mladí lidé
Tak si stále kladu otázku
Kde je vlastně ta pravda ? ...
V poslední době
V těch tichých čekárnách
Jako by se vytratil obraz pomáhajícího
Našeho Pána ...
V těch čekárnách
Kde nádech a výdech určují čas
Hodiny se pro vás stávají
Úplnou zbytečností
Jen přežít do dalšího dne
Je pro Vás hrozně důležité ...
............
............
Přečteno 324x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., Leedram, zelená víla, Maryje..., CULIKATÁ, hloubavá, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)