tak tady se musím přiznat,že sem musel dlouho přemýšlet o co jde,kdy by my nepomohli komenty,tak bych se možná nedopídíl,ale už vím a chápu. dva body.
13.08.2011 14:38:00 | ECHO PARAZIT
Jeden můj kámoš řekl-Vy holky pořád hledáte prince ale potkáte Pepu Nováka a vemetesi ho a po zbytek života mu vyčítáte že není princ...-Což je bohužel pravda na druhou stranu vy muži se na začátku snažíte těmi princi být ale nevydržíte,jste lovci a rychle zlenivíte...ale i tak je dobré druhého mít rád i s chybama...
13.08.2011 10:24:00 | la loba
jejky ... jsem tam chtěla napsat vzaly /ženy/ ... njn, sobota a úplňková noc :-))) ...
13.08.2011 07:48:00 | Bambulka
... ach ti muži, vždyť oni jsou prostě jen upřímní :-)) ... a je na nás, abychom je buď vzali takové, jací jsou nebo ... viď :-)? ... ale ono to platí i obráceně ...
... nicméně ... trefně, skvěle vnořeno do veršů ... ST...
13.08.2011 07:30:00 | Bambulka