Duha Rozplynula Ráno 2
A dnes do noci
na tebe dlouho ječel
až doječel zůstalo zlé ticho
ticho
co zůstávalo
ač pod obrazem klečel
to musí přijít dříve?
řev a potom lítost
A dnes do noci tvá duše stále němá
obrazu pomoci
jaká z něj vyjde žena?
řev a potom líto
směs barev
křehká chci to
ječel dál ve vzlykot až
zrodila se
tichost
Agnes do noci
jen špendlík cink a jméno..
v to ticho horoucí smělo být proměněno
v řev a potom...
víš..
obrazu snáze odpouštíš a co ženy tikot?
..
Srdce že nevíš jakého je jména
ta dívka z obrazu
za nocí vytvořena
Srdce že nevíš čí melodie modlí
je moje ne
jen krátce by se shodly
Srdce že nevíš které básnířce se podobá
Černovláska z duhy ne
pro mne
proboha!
Přečteno 336x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, NikitaNikaT., Niky88, PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)