sakra ty tak dobře píšeš, že se vždy klepu jak ratlík na nové a nové tvoje básně :)
16.08.2011 18:15:00 | whiolet
Paranoya příchází a odchází v jisté intenzitě slabého čí silného sebevědomí....básen vynikající s jistou dávkou přírovnání se k nebi a přírodním jevům.
13.08.2011 14:10:00 | ECHO PARAZIT