úžasná je pivní křivka
říkala mi moje dívka
když se dívám do korbele
změnila mě za přítele.. :-)
10.02.2006 10:49:00 | Buližník
Čím to je,
že někdy báseň předčí komentáře.
Bude to asi tím,
že autor je fakt dobrý a v obľube.
10.02.2006 08:44:00 | Anny
Ozdobný tukový proužek,
jak říká má dcera,
prý z každého jednotlivce
jedinečnost dělá :o)
Na plovárně vždy se hodí...
ale když to přeženeš,
pak s břichem podobným lodi
neplaveš a ke dnu jdeš... :o)))
(potvrzují tři z pěti hastrmanů)
10.02.2006 08:22:00 | Cecilka