Bohémství v pomáčkaném košíku
Přivřené prsty empatie
Omámení vínem bývá čisticí
S nálepkou radosti
Kreslit si kruhy v obilí
Tahá ji za ruku kočičí
Protrhlá šeď a divoké maliny
Ten smích co nikdy nekončí
Ostré rysy v čerstvém vzduchu
Sladkost bezesná
Ve vlasech skrytá svoboda
Kleštičky stříhají neštěstí
Bohémství v pomáčkaném košíku
Nitro zašité v pytlíku hravosti
Ulomený v pravosti zrcadla
Občas špatně stoupne
A padá na značky
V protisměru obrázek
Ten co nekončí
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)