Krvavý půlměsíc
Krvavý půlměsíc
nad Evropou svítá,
svornost, rovnost, bratrství
zpřetrhaly střety.
Dlažky, koše, popelnice
ulicemi lítaj,
rozrážejí výlohy
a sypou se střepy.
Stará dobrá Anglie
s otevřenou hubou zírá,
smradi kolem patnácti let
pochopili co je síla.
Síla davu černých ovcí
podobná je náhle lovci,
šelma lítá kořist loví
podobna jest panterovi.
Rudý kohout tráví auta
z domů šlehaj plameny,
rabující lůza v kápy
vyzbrojená kameny.
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Ružka
Komentáře (1)
Komentujících (1)