Anotace: 15. 7.
....a jít... Krásná..připoměla mi mladá léta..díky:-))
14.08.2011 15:51:00 | Lada 2
... je kouzelné, že drtivá většina verše-tvořících ví a vnímá, že stejně řekneme nejvíce beze slov :-) ... ... ruka ve tmě i ve světle podaná ... ta slova prstů ...to je román ... a Tvá báseňka moc hezká ...
14.08.2011 09:46:00 | Bambulka
jako to držení se za ruce. Příjemné, milé, snivé, bá- snivé.
13.08.2011 22:57:00 | Mango-Holka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?