Vlčí Ragnarok
Jednoho dne ti budou svítit oči.
Až se objeví náznaky dlouhé noci.
Která se tmou neprokazuje.
Každý zvířecí dravec pozná, kdy nastane jeho konec.
Tento pocit poznáš i Ty.
A stejně jako oni nebudeš litovat a nebudeš se bát.
Budeš odhodlaný a lkát tě nikdo neuvidí.
Pozvedneš svoje ostří a tvé vyceněné zuby budou ti nejlepším odznakem statečnosti.
Tehdy se strhne tvá poslední bitva.
A ty víš, že kdybys utekl, dal bys celý život za to, aby ses mohl vrátit.
A zemřít tak, jako zemřeli všichni před tebou.
Zemřít čestně a zemřít proti přesile.
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (1)
Komentujících (1)