Pro mě opravdu zajímavé a ráda ještě přečtu jednou, pro tu poutavost.
14.08.2011 09:28:00 | NikitaNikaT.
... padáme hlouběji, abychom vystoupali výš ...
... blížíme se k propasti, abychom se mohli
zastavit
nespadnout
poučit
zvládnout
/a neslyšet krysařovu píšťalku/
... fascinující obraz namalovaný Tvými slovy ... ST ...
14.08.2011 08:58:00 | Bambulka