Jak krásné je si přiznat štěstí
Anotace: Umíte to taky?...Zkuste to.....
Ptám se sebe sama,
jestli sem štastná.
A odpověd už je mi jasná,
konečně si můžu říct:ANO
a splnit to,co je mi dáno.
Být štastný,je to co člověk chce najít
a já můžu říct,že krásný je to zažít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)