TAK VZNIKÁ BASEŇ
Anotace: kde vzniká báseň
Tajemné paprsky beroucí dech
jen múza je ostrov krásných vět
můžeš se přidat? a všeho nech
jak barevný je tenhle svět
koupat se v radosti, tiše si připít
svou ozvěnu jak vítr chytit
nechceš mně pořád radit?
potom se v chladné vodě zchladit
ze zármutku potají
sny nová slova hledají
jak skrytá vášeň
Tak Vzniká BÁSEŇ.
Přečteno 295x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Donne, E.T.Jane, la loba, Linzerka, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tomáš Přidal, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)