Tvé dílko, mamuš, je úžasné a myslím, že bylo by zbytečné cokoliv psát... ST!*** to ztrácí zde absolutně váhu a tak, znovu a ráda Tvé dílko pročítám.
14.08.2011 17:07:00 | NikitaNikaT.
..umění vzít a bez podmínek dát....
Tak to se Ti moc povedlo,to je totiž opravdu umění a jen díky tomu,že jej kdysi jistý muž neovládal,odbočila jsem na křižovatce života jinam...a přesně takhle jsem mu to tehdy řekla..."neumíš dávat ani brát a přitom tak málo jsem chtěla a tak moc jsem nabízela.."
14.08.2011 15:56:00 | Lada 2