Kapičky štěstí jsou to, co nás obohacuje a dělá svět krásný... povedla se Ti!
14.08.2011 18:37:00 | labuť
Štěstí je někdy jako pírko, foukneš a odletí... je křehké, ale dokáže být silné a dlouho vydržet a pravdou je, že mu skutečně musíme krapet pomoc, samo se nikdá nic neudělá.
14.08.2011 16:46:00 | NikitaNikaT.
Tak si do deníčku připiš, že jsi mi ukradla slovo z básničky. Já mám v básničce krasohled a ty tam máš kaleidoskop! Podezřelá shoda! :o)))))
ST!
14.08.2011 16:15:00 | Zasr. romantik