HEJNO PTÁKŮ
HEJNO PTÁKŮ
Chechtá se mi hejno ptáků
Proč si berou do zobáků
že se vůbec lítat neučím
touhy mý už nejsou vzletný
vzpomínky na ně mám letmý
říct to hejnu ptáků neumím
mávnutím
letí jak šíp
ke svým hnízdům
mizí nám nad obzorem
křídla mít
tak lítám výš
a bájnej pták
snad může být mým vzorem
zkuste jednou být při zemi
z přízemních řečí zle je mi
zkuste si je někdy poslechnout
plácat křídly to vás baví
zpěvní ptáci i ti draví
stejně jednou na zem dolétnou
Přečteno 384x
Tipy 35
Poslední tipující: hloubavá, střelkyně1, Danger, el viento, Jiří I.Zahradník, Gabrielle, Maryje..., Psavec, James Libustka, Stoneman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)