Sbírka rýmovaček 1
1.
Za okny je ledňáček
Má studený zobáček
Zima je mu, trpí hladem
Měls odlítnout kamaráde…
2.
Komín naproti hulí
Straka se k němu tulí
Nejspíš jí bude zima
Udí se a je jí prima
3.
Zamrzla okna
Zamrzly řeky
Zamrzl úsměv
Tvá láska taky
4.
Nebe je jako z pěny
Mraky jsou plné sněhu
Dlouho tam drahá nebyl..
Utíkej než si tě vemu…
Komentáře (1)
Komentujících (1)