Anotace: Zamyšlení nad tím, k čemu žiju. P.S.: Psla jsem to když na mě přišla něco jako depka, teď to vidím zas jinak :):D
Po smrti není žádný kotel a podobný věci, ale to nás neopravňuje k tomu, abychom jen tak někoho zabili. To je dost divný příklad, když srovnáváš výrok "všechno zlé je pro něco dobré" s tím, že když někoho zabiješ, že si aspoň někdo jiný uvědomí, že ho měl rád. To bych přehodnotil.
13.02.2012 09:04:19 | CRASH
no to bych se z toho posr.l,kdyby to bylo jak píšeš,to můžu vzít mačetu a vyjít klidně do ulic.
15.08.2011 18:46:00 | ECHO PARAZIT