PŘÍJEM DŮCHODU
Anotace: Krátká úvaha životě v důchodu, smrti a převtělování
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Příjem důchodu
To je mezník života mého chodu
takže žiju od důchodu k důchodu
Jakási pomyslná časomíra
čítá jak den po dni zmírá
Jakýsi rytmus snad metronomu
kolik naděje, času zbývá komu
Vědomost, co mnohým chybí
smrt žije jen a jen v mysli lidí
Kdo žije, ať na smrt nemyslí
Převtělování mějte na smysly
Ať se cosi děje nebo neděje
je stále jakás takás naděje
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: casla
Komentáře (0)