Tulák z podsvětí (=k obrazu=)
Můřani, uvítejte krále Tipa!
Ave Satani Ave Satani......
saze slzy
sopečnou cestou jsme se nemohli najít
byli jsme totiž se s stejní..
klopýtali od áčka do zet přes něco od el
na konec jsem tě přece jen uviděl
stál si jak tvrdé i
ne to musel být omyl
já se jmenuji ypsilon a ty?
to vem čert třeba tulák z podsvětí
kdo rozežere roboty?
Ty? Tebe dostaly kopyty sklínky nedopitý
Nyň!
Čas pomsty čas odplaty!
Ave Satani Ave Můřani......
Uvítejte krále!
Bože už jsou tady zase sápají se
ne
to já zabodávám dýku
áááááááááááá ta úleva první zničen!
pozor letí sem kámen
pal
rozsekejte si ciferniky
ua uaaaaaaaaaaaaaaa
de sem ňákej člověk....
pusťte na něj depkaře ať se zabije sám
nemá tü co dělat
musíte ho dostat
dostat ho do hrobu
do hrobu do hrobu do hrobu
nechci nechci nechci musíš!
tak jo už ho máme zardousíme ho tipy
fabriky hlasí vzestup výroby robotů klikačů
seš mrtvej
mrtvej mrtvej
a nejsem!
hoďte na něj ženskou intrikánku satanistku
a do klece
ta je na půl robot
třeba se s ní vysní
a budou noví roboti
ale on miluje dívku z nějakého obrazu...
a co nám je po tom!
nechci nechci nechci musíš!
Ave Můřani
Ave Satani
Ave Typani
už s ním nic není
obětujeme ho ve jménu krále?
Tulák z podsvětí přichází..
Komentáře (2)
Komentujících (2)