Máme toho dost společnýho :D Já se neopila, ale pila a zřekla se vaření. Tak nakládal maso a griloval. A já popíjela... :) Prostě stávka! :))
15.08.2011 15:13:00 | E.T.Jane
já jsem se místo toho opila:-)sama doma,proto pak dělal palačinky já nemohla :-)))
15.08.2011 15:03:00 | la loba
A můj mě ještě 10min.na to vynadal,že jím v autě rohlík a drobím (když jsem od oběda do pozdního odp.na něj čekala a nepila,nejedla). No, jsou to fakt miláčci :D ... :))
15.08.2011 14:47:00 | E.T.Jane
To LL: my snad máme dvojčata! Já na toho svého čekala o 1,5hod. v práci dýl a pak ještě hodinu v marketu u košíku, protože říkal,že jede a co? No, nejel... Byla jsem tak nasupená, že jsem ani nadávat nemohla - a to je co říct :)))
15.08.2011 14:28:00 | E.T.Jane
Už mě taky sere,celou sobotu jsem na něj čekala měl přijít v jednu a přišel v šest-pracoval,a přišel se skvělou náladou-za trest pekl palačinky...
15.08.2011 13:11:00 | la loba