Neměj obavy, život ti ještě mnohokrát ukáže, co vše tu dosud nebylo...; stačí jen pozorně naslouchat, dívat se kolem... a pak o tom psát.
A kdyby tu přece jen už všechno bylo, zkus to napsat líp, čtivěji než jiní před tebou.
21.11.2011 06:38:03 | Špáďa