Každá poušť má svůj konec a začátek,
a i my lidé žijeme ve smyčkách,
a přesto že vrátí nás to nazpátek
my chodíme životem po špičkách....
na konci pouště tě bude čekat loď ...
17.08.2011 12:53:00 | kasparoza
Jó ve vatě...to jó, jen né ve skelné..:-))
Krasotka,hračičko...
ŠŠST.(šumný šladký SupelTip)
17.08.2011 11:17:00 | zvířenka
i kdyby jsi někde můj tip nenalezla
tak si ho za mě, mně ,mne , dopiš
ty psát umíš
ST
15.08.2011 21:53:00 | zenge
Hry s posuny mezer ve slovech a větách a s nimi i posun/změny významů přímo miluji...
Moulo, dí: Rum i luj voní.
Mou lodí rum i luj voní.
Moulo, díru miluj, voní!
15.08.2011 16:37:00 | Špáďa