Motorkáři
Anotace: ...taková normální rodinka...
Tak projet třeba Helsinkami
na plný plyn...
anebo celý svět
Chtěla bych být tam
přitom
s vámi
a lumpáren se dopouštět
Já vím, teď hlavně
chcete být sami
sebou
Snažím se příliš nevidět...
A přitom tolik rozumím
těm vašim citům
emocím
Tak ať se ještě nerozpláču
roztočím života káču...
Jen vám chci říci,
jestli smím
mateřská láska nikdy neusíná
Ef...
stále jsi moje dcera
a přivedlas mi syna
Přečteno 436x
Tipy 38
Poslední tipující: piťura, Paulín, Holis, enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Jiří I.Zahradník, Efiee, PIPSQUEAK, Actafool, Levandule, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)