Žárlivost - cit, jež je lidskou slabostí, která neuvěřitelnou silou zabíjí další cit - lásku. Okřídlená citace "kdo nežárlí, nemiluje" je nesmysl. Nemusíme žárlit ani trošinku, stačí brát partnera(ku) jako rovnocennou a rovnoprávnou část svého srdce. Je maskou nejistoty, sobeckosti a jistého druhu lhostejnosti. Ti, co žárlí, nechť mi prominou, je to jen můj názor, kterým nechci nikoho napadat a možná na lehčí formy ten můj názor třeba neplatí :))
A dílku dávám ST... velmi přirozenou formou vytváří detailní obraz, který i tak zůstává zahalen...
17.08.2011 17:45:00 | Lorraine
ano st.
16.08.2011 10:50:00 | J.F.Julián
ehhm..oprav si tam Kecy, jsou s tvrdym y a kleci krátké i , to mi bilo do očí..jinak..některé obraty mají sílu ;) dobrá práce :)
15.08.2011 20:59:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
výborný,poslední sloka je našláplá....žarlení je holt úděl lásky.... s tím se nedá nic dělat.
15.08.2011 19:25:00 | ECHO PARAZIT