Baltimore ZOO
.
A co že jste z marcipánu
a já ze skořice?
a co že kvedlám oči k ránu
a ladím tajné vize?
s holubím žitím
na kolejničním náměstí
papouškům se nezdám
a každý lusk štěstí
je tak trochu protestní
víš to z první ruky
od pána ve fialovém peří
jsme vanilkově neposední
a to nás u sebe drží
jako skála ze všech lží
stěna tvých stínů
sníh dnes už jen zaprší
a koks drtí slinu
až na doraz
sví
až pod obraz
groteskní
že koma
a krize
z Niagary pára
a co dává?
že v knize
spává
pentagramy
tabulky a kříže
všichni až na gramy
od hůlky
po mříže
stočení v laloku
g-bodu
hypofýze
tvé zuby žraloků
a co?
zvíře
.
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., Madanik, BLUE-from-the-NIGHT, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)