Až tam...
-------------------------------------------------------
na konci
vlnících se vlasů
v hlubinách očí
na dně
zelených tůní
v zatáčkách
bijícího srdce
na vrcholcích
vztyčených bradavek
na samém kraji
chvějícího se těla
v elektrizujícím
doteku dlaně
nad propastí úst
v tušení
ve žhavou lávu polibků
… je naděje
------------------------------------------------------
Přečteno 309x
Tipy 18
Poslední tipující: Robin Marnolli, staranna, Donne, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, nejsembásník, sluníčko sedmitečné, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)