Slovo za slovem
Anotace: muselo ze srdce ven..
.
Vášní vzniká slovo
Touhou další se přitiskne
Něha přitančí slovíčko,
jenž k dalšímu se pne
Zástup vět
co dávají smysl
zblázní mi rozum
schovají mysl
Schoulená do sebe
skrytá před nimi
Lišíme se
jak léto od zimy
Neber mi iluze,
touhy a představy
ani ty slova..
Tvá žena je má
a vroucně v srdci chová
...
A říká si zas a znova,
zda je možná
její představa snová,
že zima už se schová
A přijde den,
kdy slunce ukáže mi
TEN!....
.
Přečteno 338x
Tipy 26
Poslední tipující: Maryje..., jitka.svobodova, tato22, strašidýlko-střapatý, umělec2, synanceia, casla, ECHO PARAZIT, Donne, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)