andělé své "duše" od bolesti chrání...
někdy mám pocit, že pohladil mě dlaní ...
16.08.2011 13:14:00 | nejsembásník
chci věřit, že má každý svého anděla
chci tomu věřit víc než dost!
I já jsem toho svého párkrát viděla
on je můj v jiné světy most...
***
krásná báseň - je znát, když to jde z Tebe
když nepíšeš za každou cenu, ale necháš mluvit srdce...
16.08.2011 12:57:00 | šuměnka