Pat v koupelně (=k obrazu=)
Ten hvězdář měl zas kudrnatý
jak se s nocí rozčiloval
a ona blonde copy vaty
aby šíji rozmazloval
ve vlasový seznamce
chtěl dát půl srdce Polárce
když dalekohled odložil
i na mě se obořil
hej stíne kam své háro šineš
a já řekl
nejsem stín
půl srdce v půlnoc nesměním.. nesu slečně její hřeben...
Ten hvězdář byl hned
z toho jelen
Polárka a had
té noci nešli spát....
A kdo nechtěl
s jelenem v čekání usínat
vzal mýdlo a plách abych dostal šach
Já však mýdlo dal sobě pod obraz
pod obraz s nímž mluvívám
snad vítr chtěl řvát na průvan
když v očích černovlásky cosi zalesklo se
neboj se lásko
neodejdu zase
své jelení hříchy s hadem umývat
už už jsem se blížil
polibkem dát mat a p sát
když to mýdlo nastražené vzal hvězdář
kamarád
jak zahrát hvězdopád?
musel jsem zulíbat.. a obraz ochutnat Polárce na očích...
had se začal smát až v průvanu kých..
Ty máš stěnu rád a v obrazu je švih
že neumíš zachytit
ani oka mih?
Vmaloval se totiž v šachovnici vlas
i černá královna trošku očkem šilhá
Hada s jelenem dávno odvál čas
a mýdlo u okna nás přesto dále hlídá
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, CULIKATÁ, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)