Anotace: druhá úvaha nad slzami
...
Jsou tisíce slz ... a zůstávají po nich cesty nesmazatelně vpité do naší tváře ... a duše.... jsou projevem lidské síly i slabosti. Je dobře, že jsou ...
... moc krásná ...
17.08.2011 14:14:00 | Bambulka
Jsou slzy bolesti i léčení, zrady i radosti a vždycky mají svůj smysl... Líbí moc!
17.08.2011 10:04:00 | labuť
krásná anatomie slz,opravdu dobře napsané!!!
16.08.2011 20:08:00 | xoxoxo