Když ji miluješ, není co řešit
Anotace: Ale co když ona přestala milovat...
Hodiny tikají mnohem pomaleji, ode dne, kdy jsi mě opustila.
Když odešla jsi z nenadání, úplně se vytratila.
Má jediná jistota, každodení útěcha, mé štěstí...
Nechala jsi mě tu stát... Samotnou, v dešti.
Komu teď budu na ramenou brečet,
kdo mě zvedne, když na kolenou budu klečet.
Kdo pohladí mé tělo, mou duši...?
Vždyť jsi byla jediná... nikdo jiný netuší.
Jsi krutá, podlá, zlá a přesto má záchrana.
Jsi děvka... Zku***ná... prolhaná...
Mrcha, co dala mi vše a vše mi vzala.
Tak mi řekni proč má můzo...
Proč jsi to se mnou vzdala...
Přečteno 459x
Tipy 27
Poslední tipující: ofca, Emmelia, jitka.svobodova, la loba, James Libustka, Stoneman, labuť, CULIKATÁ, tato22, E.T.Jane, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)