VE CHVÍLI...zoufalství
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
Dívám se na Tebe a chtěl bych se dotknout Tvého těla,
Ta věta, by možná hole zněla "měl jsem tě rád..."
Chtěl bych se probudit do boby, kdy víra hnala moje city
a já byl silný a rozdával své "Já"
Dnes zadní vrátka o5 vržou a falešné tóny rvoum mi uši
né nejde o uši, je to horší jde o "duši"
Nechci nic nové a to stare, "nevím zda má cenu?"
nevím zda věřit já o5 "svedu"
Nevím a je mi z toho smutno,
je a není mi to jedno...
Vím dobře proč trápím se a brečím v sedu
leč zapomenout nedovedu...
o5ja
Komentáře (0)