Chutě
Jsi nemastná a neslaná,
takový malý cukroušek.
Ale když chceš, umíš být
hořce kyselá.
A když tě někdo ochutná,
jsi příliš peprná,
voníš po cizokrajném koření.
Já vyškrtnu tě z jídelníčku.
Jako tvého otce,
jehož jsi nikdy nepoznala.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)