Zámecká
Když v mléce v oprýskaném hrnečku
Se zazrcadlilo nové ráno
Přála jsem si nadevše, aby můj zámek byl taky vzdušný
Ale ne, on byl růžový
A svazek klíčů zacinkal na nočním stolku
Zase do práce
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, mkinka, BARBYE, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)