OHLAS
Anotace: Autorova sebekritika - "báseň" o básnění
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Básně jsou někdy jen říkánky
vhodné tak do nějaké čítanky!
Přijal jsem tu kritiku veřejnosti
Nevyvolala u mne ani stín zlosti
Píši jen to, co mi MÚZA napoví
Proč je to tak, snad jen ONA ví!
Možná, mám rozdávat radost
Pak ke zlepšení podám žádost
nebo skončit rázným - už dost!
Souhlasím se vším
Není to ono, já vím
Nevěřím ani v Boha
však dá-li NÁPOVĚDA
a nebude to žádná věda
jistě se brzy i polepším
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Květka Š., E.T.Jane
Komentáře (3)
Komentujících (3)