Anotace: Úvaha vraha (není to "o Mašínech" možná o Breivikovi? - možná o Mašínech)
Asi to bude znít divně já to chápu-nesouhlasím s vražděním ale všichni to v sobě máme a v někom to prostě přeroste...já brečím i když mi chcípne v akvárku paví očko ale jsou lidi kteří prostě necítí nic ani když masakrují děti a nebo cítí radost ze svého výkonu,je to hnus ale patří to k nám lidem ta krutost a důmyslné ubližování...
17.08.2011 09:42:00 | la loba
V Norsku řádil vrah - pomatenec ad absurdum.
V ČSSR za železnou oponou... těžko přetěžko... vrazi či hrdinové... konec konců - často jedno nevylučuje druhé.
17.08.2011 09:30:00 | Judita