Neřádi řádí
Na modrém pozadí, písmenka zařádí,
znměí své přdaoí.
Ti jnedi ndářei, ať se zěpt sařdeí!
Ř e d í ř a d y m e z e r a m i,
u s m ě r n i t j e p r á c i d á m i.
hrátky
.......s řádky
................. nepořádky
teď je
.......na ně
...............člověk krátký
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: Elisha, tato22, TetaKazi, Petbab, CULIKATÁ, Donne, E.T.Jane
Komentáře (2)
Komentujících (2)