sni
zatanči hvězdičko
v sametovém plášti
vezmi třpyt měsíce
na lýtka volné říčky
broučka nech
on nezbloudí na ženě v krajině
kotníčky zaslib rosou
a chvěním luční toulky
naslouchej vánku
v počátcích
i srdce ševelí
najdi ruce
hřejivě
zavři mi oči svými dlaněmi
lehce se vzdaluj
a ruce neopouštěj
vesmírem ovoň vlasy
v paprscích jitřního toužení
pomalu přibliž rty
a ještě chvíli ...
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, synanceia
Komentáře (5)
Komentujících (3)