Anotace: ,,Každý by sme si mali zapamätať ten najšťastnejší a najúžasnejší okamih svojho života,, / CH.B. /
Niektore basne pisem tak ako si to predstavujem
a niektore,tak ako to citim,tato je z tych o predstavovani...
19.08.2014 12:34:13 | džemo
...mnohý si píše
jenom tak už teď
a jiný rozmýšlí,
co slovy dát,
další tě pozve
rovnou na oběd...
myslím, že můžeš
být docela rád...
:o)
04.10.2011 20:40:00 | Cecilka